Over ons

Over Naturegrass

We creëren een gezond leven voor onszelf en de dieren in de natuur

Naturegrass is onderdeel van DSV zaden Nederland. DSV zaden is een van Europa’s toonaangevende specialisten in de veredeling en productie van gras, klaver, koolzaad en granen. 

DSV zaden veredelt, produceert en verkoopt sinds 1949 kwaliteitszaden in Nederland en we zijn er trots op specialisten te zijn in de productie van gras- en klaverzaden en de ontwikkeling van zaadmengsels voor de Nederlandse markt. Ons assortiment omvat klaver- en graszaden voor de landbouw, zaadmengsels voor paarden, gazongras, tussengewassen, zaden voor wildbeheer, bodembedekkers, groenvoedergewassen en bloemenmengsels als voedsel voor insecten. 

In de DSV Groep hebben we meer dan 600 medewerkers die zich bezighouden met onderzoek, ontwikkeling, veredeling, productie, verkoop en advies. Naast Nederland heeft DSV eigen dochterondernemingen in Denemarken, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Polen en Oekraïne.
Onze productie is gebaseerd op zaden van gespecialiseerde zaadtelers. Wij ontwikkelen voortdurend nieuwe soorten gras en klaver, die geschikt zijn voor de behoeften van u als gebruiker.  

Onze hoge professionaliteit staat gelijk aan hoge kwaliteit, die bij ons voorop staat. 

In samenwerking met de boeren zorgen we goed voor onze natuur en creëren we een leven in balans voor mens en dier.

Wij gaan voor het groenste gras!